Visita al Museu Etnològic de Muro
El Museu Etnològic de Muro ha rebut avui la visita de la Consellera de Cultura del Govern Balear, Fanny Tur; del director del Museu de Mallorca, Bartomeu Salvà; del Batle de Muro, Martí Fornés i del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Muro, Miquel Porquer.

Actualment, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Muro, han de signar un conveni de col·laboració que té com a base principal la realització de diferents activitats culturals. Això es traduirà, per tant, en una reactivació i major implicació del Museu de Muro de cara a esdeveniments futurs.

A més, s'ha de dur a terme la realització d'un informe exhaustiu, destinat al Govern Central d'Espanya, de l'estat actual de les instal·lacions del centre per tal d'accelerar, així, l'intervenció del Govern de Madrid, responsable, a darrera instància, de les adjudicacions pressupostàries sol·licitades per a les labors de rehabilitació dels Museus del territori Nacional.

Cal destacar que el Museu de Muro compta amb diverses zones d'accés restringit al públic per motius de perill estructural que han de ser solucionades al més aviat possible. Aquesta urgència ha portat a l'Ajuntament de Muro i al Govern dels Illes Balears a unir forces i a exigir a Madrid l'acceleració de la prestació de les subvencions necessàries que permetin engegar les obres de reconstrucció i rehabilitació de les zones afectades.

Bookmark and Share
  • © 2016 Ajuntament de Muro. Reservats tots els drets.
  • Adreça: Plaça Comte d'Empúries, 1 07440 Muro
  • CIF: P0703900A
  • Telèfon: 971860036