Simulacre de salvament a Platja de Muro
Platja de Muro va ser l'escenari ahir d'un simulacre-exercici de salvament a la platja de Muro, concretament entre els hotels "Platja de Muro" i "Ses Fotges", davant del COSyS (Centre Operatiu de Salvament i seguretat), carrer Rodríguez de la Fuente.
El simulacre va consistir en una incidència en làmina d'aigua en què dos (2) persones queden atrapades en un corrent de retorn, sent rescatades pel Servei Públic de Salvament. Una de les víctimes, en sortir de l'aigua, entrà en PCR i l'altra es trobà molt indisposada per l'esforç realitzat i per la ingesta d'aigua.

Posteriorment van tenir lloc altres dos incidents simultanis. Un accident en làmina d'arena consistent en l'atropellament de dos (2) turistes que estaven prenent el sol per part d'un vehicle que circulava per l'arena, resultant una persona amb fractura en una cama i l'altra amb laceracions per tot el cos. Tots dos ocupants del vehicle es troben en estat ebri.

L'altra simulació va consistir en una contaminació per hidrocarburs. Una taca d'hidrocarburs a làmina d'aigua a uns 15/20 metres de la vorera de mar i en l'arena.

Participaren:
- Servei Públic de Salvament de Platges de Muro
-Direcció General d’Emergències
-SEIB 112
-Ambulancias RCP Medical Services S.L.
-Policia Local de Muro
-Guardia Civil
-Protecció Civil Muro
-MFS (Empresa limpieza playas)
-Marsave Mallorca
-Ajuntament de Muro (Àrea de Coordinació de Seguretat de Platges y Àrea de Mediambient)
- WatersportsmallorcaBookmark and Share
  • © 2016 Ayuntamiento de Muro. Reservados todos los derechos.
  • Dirección: Plaça Comte d'Empúries, 1 07440 Muro
  • CIF: P0703900A
  • Teléfono: 971860036